En grov frikadelle

Ingredienser (4-6 pers.):700 g hakket svinekød 3-7% 1 æg 4 gulerødder 1 stor kartoffel 1/2 peberfrugt 1 løg 2-3 tsk. salt 1½ tsk. peber 1 tsk. karry 1 dl havregryn 1 dl mælk 1 dl vand Tilbehør: Ris, kartofler, pasta. Sådan gør du:Riv gulerødder og kartofler groft. Skær løg og peberfrugt i små stykker. Rør...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4-6 pers.):
700 g hakket svinekød 3-7%
1 æg
4 gulerødder
1 stor kartoffel
1/2 peberfrugt
1 løg
2-3 tsk. salt
1½ tsk. peber
1 tsk. karry
1 dl havregryn
1 dl mælk
1 dl vand

Tilbehør: Ris, kartofler, pasta.

Sådan gør du:
Riv gulerødder og kartofler groft. Skær løg og peberfrugt i små stykker. Rør det sammen til en fars med æg, salt, peber, karry, havregryn, vand og mælk. Steg frikadellerne i fedtstof på en pande eller form farsen til et farsbrød og bag det i ovnen ved 180-200º i ca. 40 min. Server med salat eller kogt broccoli.

Twitter Print

Mest læste artikler