Ingredienser:
4 entrecotes
salt, peberblanding
olivenolie
11/ 2 dl cremefraiche, 18 %
1-2 tsk. bearnaiseessens
2-3 kviste frisk estragon
eller 1 tsk. tørret
1/4 dl frisk hakket kørvel
11/2 dl piskefløde
salt, peber
1 bdt. grønne asparges
1/4 dl hvidvinseddike
1/4 dl olivenolie
salt, peber
frisk kørvel
Tilbehør
små nye kartofler med krydderurter og smør, pakket ind i folie og bagt Rør cremefraiche, bearnaiseessens og krydderurter sammen. Bland dressingen med flødeskum, og smag til med salt og peber – sæt bearnaisen koldt. Snit aspargesene i mindre stykker, kasser den træede del. Vend dem i en marinade af hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber, og lad dem trække mindst 30 min. Drys med kørvel ved servering. Krydr bøfferne, dryp med lidt olivenolie, og grill dem 2-3 min. på hver side afhængigt af tykkelse. Giv kartofler, der kan bages i ovnen eller i en kuglegrill ved indirekte varme, til og evt. salat.