8 pers.
1 1⁄4 dl mælk
4 skiver sandwichbrød
700 g hakket oksekød
700 g hakket svinekød
2 små finthakkede løg
6 fed knust hvidløg
11⁄2 dl chilisauce (ikke for stærk, red.)
1⁄4 liter hakket persille
11⁄4 dl revet parmesan
2 sammenpiskede æg str. L
Salt, peber
1 dl chilisauce til pensling
(ikke for stærk, red.)
Tilbehør: kartofler og salat
Varm ovnen op til 190° C og placer risten i midten. Smuldr brødet ned i en stor skål, hæld mælken over, og lad det trække 1 minut. Tilsæt kød, hakket løg, hvidløg, chilisauce, persille, parmesan, æg, salt og peber.
Ælt farsen sammen med hænderne, og kom den i 2 smurte brødforme. Bag farsbrødene 50 minutter, pensel med chilisauce, og bag farsbrødene færdige, til kødsaften er klar. Tag brødene ud af ovnen, og lad dem hvile 5 minutter, inden de vendes ud på et fad og skæres i tykke, saftige skiver.
Marlanne Vilhelmsen, Vojens