Farsbrød med gorgonzola, hasselnødder og bacon

4 personer: 1/2 kg hakket kalvekød 1 skalotteløg 1 æg 1/2 dl rasp salt, peber 1/2 dl hakkede hasselnødder 100 g gorgonzola 150 g bacon i skiver Tilbehør: Grøn salat med vindruer, hasselnødder og pærer i smalle både Bland kødet med finthakket skalotteløg, æg, rasp, salt, peber og hasselnødder. Bred farsen ud på et stykke...

4 personer:
Find flere opskrifter !1/2 kg hakket kalvekød
1 skalotteløg
1 æg
1/2 dl rasp
salt, peber
1/2 dl hakkede hasselnødder
100 g gorgonzola
150 g bacon i skiver

Tilbehør:

Grøn salat med vindruer,
hasselnødder og pærer i
smalle både

Bland kødet med finthakket skalotteløg, æg, rasp, salt, peber og hasselnødder. Bred farsen ud på et stykke bagepapir, som måler ca. 25 x 15 cm. Fordel derefter osten – skåret i små stykker – langs midten af farsen. Form farsbrødet ved at rulle kødet godt omkring osten – den må ikke kunne løbe ud. Sno til sidst baconskiverne omkring farsbrødet, og bag det i ovnen ved 200º i ca. 35 min. Skær farsbrødet i skiver, og server dem med den grønne salat og et godt brød til.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler