Ingredienser i rejesalaten
Antal: 4 personer
- 300 g rejer
- 1 mangofrugt
- 2 modne avocadoer
- 2-3 limefrugter
- Dressing:
- 1⁄2 liter cremefraiche 18 %
- eller syrnet fløde 9 %
- Saften fra 1 limefrugt
- Sød chili
- Salt og peber
- Evt. lidt sukker
Sådan gør du
Skræl mangofrugten, og skær det saftige kød fri af stenen. Halver avocadoerne, fjern stenen, og pil skallen af. Skær mangofrugt og avocado i tern.
Dryp straks avocadostykkerne med limesaft, så de ikke bliver mørke. Bland mango og avocado med rejer, og anret salaten i en skål. Pynt evt. med et par skiver limefrugt.
Rør creme fraiche og limesaft sammen, og smag til med lidt sød chili, salt, peber og en anelse sukker. Server dressingen til salaten sammen med flutes.
Tilbehør: flutes