Farverig forret med rejer, mango og avocado

Nogle ingredienser passer bare perfekt til hinanden. Sådan er det med rejer, mango og avocado. Prøv denne eksotiske variant på en rejsesalat i en version, der appellerer til alle smagssanser.

Illustration: Suzanne Moffat

Ingredienser i rejesalaten

Antal: 4 personer

  • 300 g rejer
  • 1 mangofrugt
  • 2 modne avocadoer
  • 2-3 limefrugter
  • Dressing:
  • 1⁄2 liter cremefraiche 18 %
  • eller syrnet fløde 9 %
  • Saften fra 1 limefrugt
  • Sød chili
  • Salt og peber
  • Evt. lidt sukker

Sådan gør du

Skræl mangofrugten, og skær det saftige kød fri af stenen. Halver avocadoerne, fjern stenen, og pil skallen af. Skær mangofrugt og avocado i tern.

Dryp straks avocadostykkerne med limesaft, så de ikke bliver mørke. Bland mango og avocado med rejer, og anret salaten i en skål. Pynt evt. med et par skiver limefrugt.

Rør creme fraiche og limesaft sammen, og smag til med lidt sød chili, salt, peber og en anelse sukker. Server dressingen til salaten sammen med flutes.

Tilbehør: flutes

Mest læste artikler