Fedtfattig kalkungryde

Illustration: Suzanne Moffat6 pers.1 kalkunbryst i tern ca. 800 g1 squash2 løg1 glas soltørrede tomater i tern1 glas hele champignoner1 ds. hakkede tomater1 lille glas tomatsauceTimian, basilikum, salt og peberHæld olien fra de soltørrede tomater, men gem lidt til stegning.Svits løg og squash i tern.Kom kødet ved, og svits det sammen med grønsagerne.Krydr med salt,…

Illustration: Suzanne Moffat
6 pers.

1 kalkunbryst i tern ca. 800 g
1 squash
2 løg
1 glas soltørrede tomater i tern
1 glas hele champignoner
1 ds. hakkede tomater
1 lille glas tomatsauce
Timian, basilikum, salt og peber

Hæld olien fra de soltørrede tomater, men gem lidt til stegning.
Svits løg og squash i tern.
Kom kødet ved, og svits det sammen med grønsagerne.
Krydr med salt, peber, basilikum ogtimian. Kom soltørrede tomater, champignoner, tomater samt tomatsauce ved, og lad retten simre cirka 10 minutter.
Smag til, og server med pasta eller ris samt groft brød og en god hvidkålssalat.

Pia Ejstrud, Hjallerup

Mest læste artikler