Fisk i fad med peber

2-3 pers.300 g sejfilet (eller torsk, red.)250 g cham-pignoner1 stor porre eller1 bdt. forårsløg1 rød peberfrugt3 spsk. friske madagaskar peberkorn fra glas eller dåse2 1/2 dl fløde 13 % (kan erstattes med 9 % fløde, red.)Tilbehør: Jasminris og brødFileterne lægges i et ildfast fad.Snit grønsagerne, svits dem i olivenolie, og fordel dem over fisken. Knus…


2-3 pers.

300 g sejfilet (eller torsk, red.)
250 g cham-pignoner
1 stor porre eller
1 bdt. forårsløg
1 rød peberfrugt
3 spsk. friske madagaskar peberkorn fra glas eller dåse
2 1/2 dl fløde 13 % (kan erstattes med 9 % fløde, red.)

Tilbehør: Jasminris og brød

Fileterne lægges i et ildfast fad.
Snit grønsagerne, svits dem i olivenolie, og fordel dem over fisken. Knus peberkornene, og tilsæt dem og salt. Hæld fløden over, og bag retten midt i en 200° varm ovn i ca. 20 min.

Mest læste artikler