Flirtende frikadeller

Illustrationer: Suzanne Moffat4 pers. 400 g hakket svinekød8 spsk. couscous1-1 1/2 tsk. salt1/2 tsk. peber1 finthakket løg2 store æg1/4 tsk. tørret chili2 tsk. stødt spidskommen2 fed hvidløgFrisk hakket persille30 g fetaOlie til stegning Kom couscous i 1 1/2 dl kogende vand, og lad det trække 5 min. under låg. Rør kødet sammen med salt, peber,...

Illustrationer: Suzanne Moffat
Illustrationer: Suzanne Moffat

4 pers.

400 g hakket svinekød
8 spsk. couscous
1-1 1/2 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1 finthakket løg
2 store æg
1/4 tsk. tørret chili
2 tsk. stødt spidskommen
2 fed hvidløg
Frisk hakket persille
30 g feta
Olie til stegning

Kom couscous i 1 1/2 dl kogende vand, og lad det trække 5 min. under låg. Rør kødet sammen med salt, peber, løg, æg, chili, spidskommen og knust hvidløg.
Bland persille, smuldret feta og couscous i farsen, og form den til cirka 20 frikadeller.
Brun dem i olie ved god varme. Skru ned til middel varme, og steg frikadellerne færdige cirka 6 min.

Connie Andersen, Kolding

Læs også: Danske frikadeller på den nemme og børnevenlige facon

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler