Forrygende grøntsagsshot

Friskpresset saft og juice er et hit! I “Forrygende Frokost” introducerer forfatterne begrebet stående frokost – den kan blandt andet bestå af et friskpresset grøntsagsshot. Har du ikke lige en saftpresser, foreslår de, at du bruger en god økologisk saft fra en helsekostbutik. Ingredienser: 1 ½ kg rå grøntsager fx gulerod, rødbede, knoldselleri, blegselleri og…

Foto fra Forrygende FrokostFriskpresset saft og juice er et hit! I “Forrygende Frokost” introducerer forfatterne begrebet stående frokost – den kan blandt andet bestå af et friskpresset grøntsagsshot. Har du ikke lige en saftpresser, foreslår de, at du bruger en god økologisk saft fra en helsekostbutik.

Ingredienser:

1 ½ kg rå grøntsager fx gulerod, rødbede, knoldselleri, blegselleri og æble, 30-50 g frisk ingefær.
Lime- eller citronsaft for at variere smagen.

Sådan gør du:

Pres alle grøntsager igennem en saftpresser, og bland saften. Server 1 dl helt friskpresset saft i et lille glas.

“Forrygende Frokost” af Sonja Bock & Trine Hahnemann, Politikens Forlag, 156 sider, 250 kroner.

Mest læste artikler