Frikadeller med bacon og tomat

Ingredienser (4 pers.):400 g hakket svinekød 8-10%1 tsk. salt1 stort løg2 mellemstore gulerødder1 æg3 spsk. hvedemel1 dl mælk1⁄4 tsk. stødt peber4 skiver bacon500 g cherrytomater3⁄4 dl bouillon Sådan gør du:Rør kødet sejt med salt. Riv løget groft og gulerødderne fint. Rør dem i farsen sammen med æg og mel. Tilsæt peber, og spæd til med...
Illustration: Suzanne Moffat
Ingredienser (4 pers.):
400 g hakket svinekød 8-10%
1 tsk. salt
1 stort løg
2 mellemstore gulerødder
1 æg
3 spsk. hvedemel
1 dl mælk
1⁄4 tsk. stødt peber
4 skiver bacon
500 g cherrytomater
3⁄4 dl bouillon

Sådan gør du:
Rør kødet sejt med salt. Riv løget groft og gulerødderne fint. Rør dem i farsen sammen med æg og mel. Tilsæt peber, og spæd til med mælk. Form farsen til 16 frikadeller og læg dem i et ildfast fad. Klip hver skive bacon i fire stykker og læg et stykke på hver frikadelle. Læg hele tomater mellem frikadellerne og steg dem ved 250º i ca. 20 min. Server med kogte kartofler og brød.

Læs også: Frikadeller: den nemme og hurtige opskrift
Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler