Frisk pastasalat

2-4 pers.200 g pasta200 g grønne bønner10 oliven1 stort finthakket løg100 g fetaostsoltørrede tomaterpinjekerner Dressing:11/2 dl olie1/2 -1 dl eddike6 spsk. hakkede friske krydderurter (fx basilikum og persille) Tilbehør:evt. flutes eller brødBønnerne koges i et par minutterog dryppes af. Blandes med det hakkede løg og trækker i dressingen, helst natten over. De soltørrede tomater udblødes...
2-4 pers.
Illustration: Suzanne Moffat
200 g pasta
200 g grønne bønner
10 oliven
1 stort finthakket løg
100 g fetaost
soltørrede tomater
pinjekerner

Dressing:
11/2 dl olie
1/2 -1 dl eddike
6 spsk. hakkede friske krydderurter (fx basilikum og persille)

Tilbehør:
evt. flutes eller brød

Bønnerne koges i et par minutter
og dryppes af. Blandes med det hakkede løg og trækker i dressingen, helst natten over. De soltørrede tomater udblødes vand 3-4 timer og hakkes groft.

Pastaen koges efteranvisningen og køles lidt af. Pasta og de øvrige ingredienser, undtagen pinjekerner, blandes i dressingen. Pinjekerner ristes på en tør pande og drysses over salaten inden serveringen.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler