Fyldig chilisuppe

150-200 g chilibacon i tern (eller almindelig bacon, red.) 1 løg 400 g kartofler 200 g gulerødder 1 ds. flåede tomater med chili (flåede – eller hakkede – tomater uden chili kan bruges, og suppen kan smages til med chili, red.) 4 dl grønsagsbouillon/suppe 1 ds. blandede chilibønner 1 ds. majs salt og peber Tilbehør:...
Twitter Print


Fyldig chillisuppe150-200 g chilibacon i tern (eller almindelig bacon, red.)
1 løg
400 g kartofler
200 g gulerødder
1 ds. flåede tomater med chili
(flåede – eller hakkede – tomater uden chili kan bruges, og suppen kan smages til med chili, red.)
4 dl grønsagsbouillon/suppe
1 ds. blandede chilibønner
1 ds. majs
salt og peber

Tilbehør:
Flutes eller groft brød.

Løget hakkes. Kartofler og gulerødder gøres i stand. Bacon ristes i en gryde, til det er sprødt, og herefter tages det op. Løget svitses i baconfedtet, og imens skæres kartofler og gulerødder i tern og kommes i gryden. Tomater og bouillon tilsættes, og retten koger, til grønsagerne er knap møre. Bønner og majs tilsættes, og suppen smages til med salt og peber samt evt. chili, hvis man er til det meget stærke. Serveres i dybe tallerkener med små sprøde baconstykker drysset på.

Twitter Print

Mest læste artikler