Fyldig tomat-kokos-suppe

4 personer 2 løg i ringe 1-2 pressede fed hvidløg 1 rød peberfrugt i tern 150 g majskerner 2 ds. flåede (eller hakkede, red.) tomater 1 ds. kokosmælkVand 1/2 -1 tsk. ingefær 1 bdt. hakket persille 60 g pasta fx muslingeskallerSalt og peber. Tilbehør: Evt. blødkogte æg (og flutes eller groft brød, red.) Løg og...

4 personer
2 løg i ringe
1-2 pressede fed hvidløg
1 rød peberfrugt i tern
150 g majskerner
2 ds. flåede (eller hakkede, red.) tomater
1 ds. kokosmælk
Vand
1/2 -1 tsk. ingefær
1 bdt. hakket persille
60 g pasta fx muslingeskaller
Salt og peber.

Tilbehør:

Evt. blødkogte æg (og flutes eller groft brød, red.)

Løg og hvidløg svitses let. Den røde peber svitses med i kort tid, til den er knap mør. Tomater, kokosmælk og vand tilsættes, og det hele bringes i kog. Majs, pasta, ingefær, persille, salt og peber tilsættes og koges med ca. 10 min., til pastaen er mør. Kan serveres med et blødkogt æg i.

Læs også: Så lang tid skal et blødkogt æg have

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler