Fyldt kyllingebryst i bacon

2 kyllingebryster (uden ben), 8 strimler bacon, 2 skiver ananas (frisk eller fra dåse), 1 stængel bladselleri, flødeost (evt. light, red.), ca. 10 stk. knuste valnødder. Tilbehør: løse ris, flutes og karry-sauce bagt op med 1 ds. kokosmælk. Snit bladselleri og ananas meget fint. Rør osten med valnødder, bladselleri og ananas og lad det hvile.…

2 kyllingebryster (uden ben), 8 strimler bacon, 2 skiver ananas (frisk eller fra dåse), 1 stængel bladselleri, flødeost (evt. light, red.), ca. 10 stk. knuste valnødder.

Tilbehør:

løse ris, flutes og karry-sauce bagt op med 1 ds. kokosmælk.

Snit bladselleri o g ananas meget fint. Rør osten med valnødder, bladselleri og ananas og lad det hvile. Kyllingebrysterne bankes flade og ostefyldet lægges på midten. Baconstrimlerne flettes om kødet, der steges på lukkesiden ca. 4 min. på en pande. Bages videre midt i en 200° varm ovn i ca. 30 min.

 

Mest læste artikler