Fyldte squash

(4 pers.)1 stor eller 2 mindre squash500 g hakket oksekød1 glas champignoner1 groft hakket løg3 spsk. ketchuporeganotimiansalt, peberost til gratinering Squashen halveres og udhules, så der sidder 1-11⁄2 cm squash tilbage på skrællen hele vejen rundt. Skær squash-kødet i små stykker. Læg de udhulede squash i et smurt ovnfast fad. Kødet brunes i lidt margarine....
Twitter Print
Illustration: Suzanne Moffat
(4 pers.)

1 stor eller 2 mindre squash
500 g hakket oksekød
1 glas champignoner
1 groft hakket løg
3 spsk. ketchup
oregano
timian
salt, peber
ost til gratinering

Squashen halveres og udhules, så der sidder 1-11⁄2 cm squash tilbage på skrællen hele vejen rundt. Skær squash-kødet i små stykker. Læg de udhulede squash i et smurt ovnfast fad. Kødet brunes i lidt margarine. Løg og champignoner tilsættes. Kom squash, ketchup og krydderier ved, og lad det simre i 10 min. Tilsæt evt. lidt væske, hvis det virker tørt. Kom fyldet i squashene, drys med ost, og bag dem ved 200º i ca. 20 min.

Maren Hostrup, Hjallerup

Twitter Print

Mest læste artikler