Genialt trick: Gør smørret blødt på to minutter

Genialt trick: Gør smørret blødt på to minutter

Gæsterne kommer NU! Smørret er ikke kommet ud af køleskabet. Hvad gør du?! Se det enkle trick her.

Twitter Print

Alle kender det. Du har brugt timer i køkkenet, og gæsterne er kommet i fineste puds. Maden er på bordet, men der mangler noget – SMØRRET!

Det er næsten ikke til at bære: alt er perfekt, men gæsterne skal hugge sig igenem smørret, fordi du har glemt at tage smørret ud af køleskabet.

Men bare rolig. Der findes et trick til at undgå frossent smør på bordet, og det er så simpelt, at det er til at græde – GLÆDESTÅRER! – over:

  1. Tag et almindeligt glas
  2. Varm det op i kort tid under varmt, rindende vand. Eller giv det nogle få øjeblikke i mikrobølgeovnen. 
  3. Anbring glasset over smørret på serveringstallerkenen i to minutter – og voila! Smørret er blødt og let at arbejde med.

Se tricket på YouTube her (44 sekunder):

Twitter Print

Mest læste artikler