(4 pers.)
(4 pers.)
4 kyllingefileter
6 hakkede sorte oliven
2 hakkede soltørrede tomater
1 tsk, timian eller oregano
75 g feta
Humus:
1 ds. kikærter
200 g græsk yoghurt
1/2 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. citronsaft
1 fed hvidløg
salt, peber
Tomatsalsa:
4-6 tomater
2 forårsløg
1 lille rødløg
1 fed hvidløg
1/2 bdt. frisk timian eller oregano
salt, peber
1 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
75 g revet feta
Skær en lomme i hver kyllingefilet. Bland oliven, soltørret tomat og timian. Skær fetaosten i fire lige store skiver. Fyld først lommen med feta og dernæst olivenblandingen.
Luk med en kødnål, og krydr fileterne med salt og peber. Skyl kikærterne i koldt vand, og blend dem med yoghurt, spidskommen og hvidløg. Smag til med citron-saft, salt og peber. Hak tomaterne groft, og bland med snittede forårsløg, rødløg i smalle både, knust hvidløg og timian.
Krydr med salt og peber, og vend grønsagerne i olivenolie samt eddike. Grill kyllingefileterne 6-8 min. på hver side – ikke for tæt på kullene. Server kyllingen med hummus og salsaen, som drysses med revet feta.