Nem opskrift på græskarsuppe med ingefær

Her får du opskriften på vinterens bedste græskarsuppe, der kan tilberedes på cirka en halv time.

Opskrift I Vinterens bedste græskarsuppe

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge 

  • 1 hokkaidogræskar
  • 1 løg 
  • 2 fed hvidløg
  • Olie
  • 1 tyk skive ingefær
  • 1 rød chili uden kerner
  • 2 æbler
  • 1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
  • Salt og peber
  • 4 spsk. cremefraiche 18%
  • Croutoner
  • Ristede græskarkerner

Opskrift I Hjemmelavet grøntsagssuppe med kød- og melboller

Sådan gør du

  1. Halver græskarret, fjern kernerne med en ske og skær det i både.
  2. Skær skrællen af og skær græskarkødet i tern. Hak løg og hvidløg. Svits græskarstykkerne, løg og hvidløg i olie ved middel varme 5 min.
  3. Tilsæt skrællet ingefær, hakket chili og æble i tern og svits endnu et par minutter. Kom bouillon ved og lad suppen koge i ca. 20 min.
  4. Blend suppen og smag til med salt og peber.
  5. Server suppen rygende varm med creme fraiche, rugbrødscroutoner og græskarkerner på toppen.

Opskrift I Nem kartoffel-porre suppe med bacon

Læs også: Den store guide til dyrkning og brug af ingefær

Mest læste artikler