Opskrift I Vinterens bedste græskarsuppe
Opskrift til 4 personer
Det skal du bruge
- 1 hokkaidogræskar
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Olie
- 1 tyk skive ingefær
- 1 rød chili uden kerner
- 2 æbler
- 1 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
- Salt og peber
- 4 spsk. cremefraiche 18%
- Croutoner
- Ristede græskarkerner
Sådan gør du
- Halver græskarret, fjern kernerne med en ske og skær det i både.
- Skær skrællen af og skær græskarkødet i tern. Hak løg og hvidløg. Svits græskarstykkerne, løg og hvidløg i olie ved middel varme 5 min.
- Tilsæt skrællet ingefær, hakket chili og æble i tern og svits endnu et par minutter. Kom bouillon ved og lad suppen koge i ca. 20 min.
- Blend suppen og smag til med salt og peber.
- Server suppen rygende varm med creme fraiche, rugbrødscroutoner og græskarkerner på toppen.
Opskrift I Nem kartoffel-porre suppe med bacon
Læs også: Den store guide til dyrkning og brug af ingefær