Denne opskrift er beregnet som hovedret til 4 personer.
Det skal du bruge
- 250 g lufttørret bacon – skåret i tern
- 2¼ liter vand
- 2¼ tsk groft salt
- 300 g tørret fuldkornsspaghetti
- 250 g ekstrafine ærter
- 250 g grønne asparges i mundrette bidder
- 3 æg
- 100 g Karolines Køkken ® revet Mozzarella 15%
- ½ tsk groft salt
- 100 g rensede babyspinatblade
- groftkværnet peber
Sådan gør du
Læg baconternene i en kold pande og steg dem – først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien ca. 8 min. Tilsæt ærter og asparges og kog i yderligere ca. 2 min. til spaghettien er mør uden at være blød. Lad spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag og kom det tilbage i gryden.
Pisk æg, ost og salt sammen og vend spinat, de stegte bacontern og æggeblanding godt rundt i den varme spaghetti.
Kom retten i en stor varm skål, drys med peber og server med det samme.
Tip
I stedet for ærter, kan du bruge edamamebønner (sojabønner).
Find mange flere lækre opskrifter på Arla.dk