Grøntsagsspaghetti

Portioner: 4 200 g spaghetti, 3 porrer, 3 gulerødder, 1/2 selleri, 1 persillerod, 50 g smør eller margarine, 1 fed hvid-løg, 4 -5 spsk fløde (13%), salt, peber, 50 g revet ost, persille, evt. bacon, pølser eller andet kød. Skær og snit grøntsagerne og damp dem møre i smør og fløde i en tykbundet gryde...

Portioner: 4

200 g spaghetti, 3 porrer, 3 gulerødder,
1/2 selleri, 1 persillerod, 50 g smør eller
margarine, 1 fed hvid-løg, 4 -5 spsk fløde (13%),
salt, peber, 50 g revet ost, persille,
evt. bacon, pølser eller andet kød.

Skær og snit grøntsagerne og damp dem møre i smør og fløde i en tykbundet gryde under tætsluttende låg. Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og læg den i et varmt, halvdybt fad.
Fordel grøntsagerne over spaghettien. Bland revet ost med hakket persille og strø det over sammen med ristet bacon, pølser eller kød i større eller mindre mængder (kan også spises som den er med en skål af årstidens salat red.).

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler