Gullaschsuppe

Ingredienser (6 pers.):100 g bacon Olie 250 g løg 150 g gulerødder i små tern 700 g hakket oksekød 3 peberfrugter 3-4 fed hvidløg 2 dåser hakkede tomater 1 1/2 spsk. paprika 100 g tomatpuré 1 3/4 liter bouillon Salt 1 1/2 dl fløde 1 dl syltede rødbeder i tern Tilbehør: Cremefraiche, syltede rødbeder i...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (6 pers.):
100 g bacon
Olie
250 g løg
150 g gulerødder i små tern
700 g hakket oksekød
3 peberfrugter
3-4 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 1/2 spsk. paprika
100 g tomatpuré
1 3/4 liter bouillon
Salt 1 1/2 dl fløde
1 dl syltede rødbeder i tern

Tilbehør: Cremefraiche, syltede rødbeder i tern og purløg

Sådan gør du:
Hak og brun løgene med bacon i tern og læg det til side. Brun kødet, tilsæt løg, bacon samt de øvrige ingredienser. Bring suppen i kog og lad den koge, til grøntsagerne er møre. Kom tilbehøret i små skåle og server det til suppen sammen med et godt stykke brød.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler