4-6 pers.

2 fed hvidløg
lidt olivenolie
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. stødte kardemommekapsler
2 tsk. stødt spidskommen
2 spsk. fuldkornsmel
1 grønsagsbouillonterning
1 ds. kokosmælk (400 ml)
Fyld:
1 kartoffel i tern
1/2 blomkål i buketter/tern
1 rød peberfrugt i strimler
1 gulerod i tern
5 stængler bladselleri i skiver
100 g champignoner i skiver
50 g rosiner
salt, peber
Tilbehør: Ris og/eller brød
Løg og hvidløg hakkes og svitses i olivenolie. Knus bouillonterningen, og tilsæt den sammen med krydderier, mel og kokosmælk.
Rør godt i gryden. Grønsager og rosiner tilsættes og dampes i 5-10 min., indtil grønsagerne har en fin sprød konsistens.