Hannes grønsager i krydret kokosmælk

4-6 pers.1 stort løg2 fed hvidløglidt olivenolie1 tsk. stødt koriander2 tsk. stødte kardemommekapsler2 tsk. stødt spidskommen2 spsk. fuldkornsmel1 grønsagsbouillonterning1 ds. kokosmælk (400 ml)Fyld:1 kartoffel i tern1/2 blomkål i buketter/tern1 rød peberfrugt i strimler1 gulerod i tern5 stængler bladselleri i skiver100 g champignoner i skiver50 g rosinersalt, peberTilbehør: Ris og/eller brødLøg og hvidløg hakkes og svitses…



4-6 pers. 1 stort løg
2 fed hvidløg
lidt olivenolie
1 tsk. stødt koriander
2 tsk. stødte kardemommekapsler
2 tsk. stødt spidskommen
2 spsk. fuldkornsmel
1 grønsagsbouillonterning
1 ds. kokosmælk (400 ml)

Fyld:
1 kartoffel i tern
1/2 blomkål i buketter/tern
1 rød peberfrugt i strimler
1 gulerod i tern
5 stængler bladselleri i skiver
100 g champignoner i skiver
50 g rosiner
salt, peber

Tilbehør: Ris og/eller brød

Løg og hvidløg hakkes og svitses i olivenolie. Knus bouillonterningen, og tilsæt den sammen med krydderier, mel og kokosmælk.
Rør godt i gryden. Grønsager og rosiner tilsættes og dampes i 5-10 min., indtil grønsagerne har en fin sprød konsistens.

Mest læste artikler