
4 pers.
1-11⁄2 kg ren havtaske eller havtaskekæber
3 spsk. mandelflager
3 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
4 store fed hvidløg
Salt, peber
Lidt cayennepeber
8-10 stk. kartofler
6-8 stk. gulerødder
3 stk. porrer
1⁄2 rød peberfrugt
1⁄2 grøn peberfrugt
Fisken skæres i tern. Grøntsagerne snittes i fine strimler. Svits finthakket hvidløg og mandelflager i smør og olie i en wok, og læg det til side. Tilsæt grøntsagerne, steg dem, til de er sprøde/møre, og tag dem af. Steg havtasken, og krydr med salt, peber og cayenne. Bland med hvidløg og mandelflager, og anret fisken på en bund af grønsager.
I. Nielsen, Hirtshals
Læs også: 6 tips til at finde kantareller