Havtaske på grøn bund

4 pers. 1-11⁄2 kg ren havtaske eller havtaskekæber 3 spsk. mandelflager 3 spsk. smør 2 spsk. olivenolie 4 store fed hvidløg Salt, peber Lidt cayennepeber 8-10 stk. kartofler 6-8 stk. gulerødder 3 stk. porrer 1⁄2 rød peberfrugt 1⁄2 grøn peberfrugt Fisken skæres i tern. Grøntsagerne snittes i fine strimler. Svits finthakket hvidløg og mandelflager i...
Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

1-11⁄2 kg ren havtaske eller havtaskekæber
3 spsk. mandelflager
3 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
4 store fed hvidløg
Salt, peber
Lidt cayennepeber
8-10 stk. kartofler
6-8 stk. gulerødder
3 stk. porrer
1⁄2 rød peberfrugt
1⁄2 grøn peberfrugt

Fisken skæres i tern. Grøntsagerne snittes i fine strimler. Svits finthakket hvidløg og mandelflager i smør og olie i en wok, og læg det til side. Tilsæt grøntsagerne, steg dem, til de er sprøde/møre, og tag dem af. Steg havtasken, og krydr med salt, peber og cayenne. Bland med hvidløg og mandelflager, og anret fisken på en bund af grønsager.

I. Nielsen, Hirtshals

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler