Hjemmebagt knækbrød med masser af kerner

Har du lidt tid til overs, vil du spare penge og samtidig servere sundt snacks, så skal du prøve denne opskrift på knækbrød fyldt med kerner.


Ingredienser:

1 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3 1⁄2 dl hvedemel
2 dl vand
1 1/4 dl olie
1 tsk. bagepulver
2 1/2 tsk. salt

Sådan gør du:
Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt vand og olie, og rør ud til en jævn dej, der deles i to lige store portioner. Rul dem ud imellem to stykker bagepapir og læg dem på en bageplade. Skær dejen i firkanter med en pizzakniv og bag knækbrødene i 15-20 min. ved 200º.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler