Hot thaisuppe med rejer og nudler

250 g store black tigerrejer 1-2 tsk. gul karry 12 dl grønsagsfond eller fiskefond 2-3 tørrede kafilimeblade 4 Blue Dragon tørrede hotte chilier 2-3 gulerødder 75 g babymajs 75 g ægnudler 100 g sukkerærter fishsauce frisk koriander Tilbehør: ricecrackers Pil rejerne, men lad haleviften sidde. Rist dem i karry et øjeblik, og kom fond, limeblade...

250 g store black tigerrejer
1-2 tsk. gul karry
12 dl grønsagsfond eller fiskefond
2-3 tørrede kafilimeblade
4 Blue Dragon tørrede hotte chilier
2-3 gulerødder

75 g babymajs
75 g ægnudler
100 g sukkerærter
fishsauce
frisk koriander

Tilbehør:
ricecrackers

Pil rejerne, men lad haleviften sidde. Rist dem i karry et øjeblik, og kom fond, limeblade og chili ved. Lad det koge 3 min. Tilsæt så gulerødderne skåret i tynde stave, babymajsen skåret i mindre stykker samt ægnudlerne, og kog endnu 2 min. Kom til sidst sukkerærterne skåret i mindre stykker ved, og kog i 1 min. Smag suppen til med fishsauce, og server straks med frisk koriander på toppen og ricecrackers til.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler