Hvidkålssalat med tyttebær

Illustrationer: Suzanne Moffat 4 pers. 5 dl fintsnittet hvidkål 50 g valnødder, halvdelen gemmes til pynt 2 æbler i tern Dressing: 1 1⁄2 dl piskefløde 1-2 spsk. citronsaft Ca. 2 spsk. tyttebærsyltetøj Kål, grofthakkede valnødder og æbler blandes. Fløden piskes stiv og blandes/smages til med citronsaft samt tyttebærsyltetøj. Bland salaten i dressingen lige inden servering,...
Illustrationer: Suzanne Moffat

Illustration: Suzane Moffat
4 pers.

5 dl fintsnittet hvidkål
50 g valnødder, halvdelen
gemmes til pynt
2 æbler i tern
Dressing:
1 1⁄2 dl piskefløde
1-2 spsk. citronsaft
Ca. 2 spsk. tyttebærsyltetøj

Kål, grofthakkede valnødder og æbler blandes. Fløden piskes stiv og blandes/smages til med citronsaft samt tyttebærsyltetøj.

Bland salaten i dressingen lige inden servering, og pynt med valnødder. Salaten er særdeles velegnet til vildt, men smager også godt til kalkun og forloren hare.

Karen Bank, Brædstrup

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler