Illustrationer: Suzanne Moffat 4 pers. 5 dl fintsnittet hvidkål 50 g valnødder, halvdelen gemmes til pynt 2 æbler i tern Dressing: 1 1⁄2 dl piskefløde 1-2 spsk. citronsaft Ca. 2 spsk. tyttebærsyltetøj Kål, grofthakkede valnødder og æbler blandes. Fløden piskes stiv og blandes/smages til med citronsaft samt tyttebærsyltetøj. Bland salaten i dressingen lige inden servering,...
5 dl fintsnittet hvidkål
50 g valnødder, halvdelen
gemmes til pynt
2 æbler i tern
Dressing:
1 1⁄2 dl piskefløde
1-2 spsk. citronsaft
Ca. 2 spsk. tyttebærsyltetøj
Kål, grofthakkede valnødder og æbler blandes. Fløden piskes stiv og blandes/smages til med citronsaft samt tyttebærsyltetøj.
Bland salaten i dressingen lige inden servering, og pynt med valnødder. Salaten er særdeles velegnet til vildt, men smager også godt til kalkun og forloren hare.