Hvidløgssuppe

Ingredienser (4 pers.):4 hele hvidløg i fed1 l hønsebouillon250 g skrælledekartofler2 timiankviste1 kvist rosmarin3 spsk. flødeost4 skiver brød Sådan gør du:Pil hvidløgsfeddene og kog dem i 1 liter vand. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over. Gentag processen tre gange. Kog herefter hvidløgsfeddene i bouillon med kartofler, timian og rosmarin i ca. 20 min....

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
4 hele hvidløg i fed
1 l hønsebouillon
250 g skrællede
kartofler
2 timiankviste
1 kvist rosmarin
3 spsk. flødeost
4 skiver brød

Sådan gør du:
Pil hvidløgsfeddene og kog dem i 1 liter vand. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over. Gentag processen tre gange. Kog herefter hvidløgsfeddene i bouillon med kartofler, timian og rosmarin i ca. 20 min. Kassér krydderikvistene. Blend suppen med flødeost, til den er glat og cremet. Si suppen tilbage i gryden og varm den igennem. Rist brødet og server.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler