Indianerragout

Nem, billig og sund vinterret, som børnene elsker, og vi får de gode rodfrugter. 8 store kartofler, 2 store gulerødder, 1/2 selleri, 250 g hakket oksekød, 2 dl vand, salt og peber. Tilbehør: groft rugbrød og rødbeder. Brun kødet i lidt margarine og krydr med salt og peber. Rens og snit grøntsagerne fint (eller riv...

Nem, billig og sund vinterret, som børnene elsker, og vi får de gode rodfrugter.

8 store kartofler, 2 store gulerødder,
1/2 selleri, 250 g hakket oksekød,
2 dl vand, salt og peber.

Tilbehør:
groft rugbrød og rødbeder.

Brun kødet i lidt margarine og krydr med salt og peber. Rens og snit grøntsagerne fint (eller riv dem på den grove side af råkostjernet undtagen kartoflerne, red.) og kom dem i gryden sammen med vand. Kog retten ved lavt blus til grøntsagerne er møre 15-30 min. (afhængig af størrelse, red.). Smag til med krydderier.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler