Indisk karrygryde

Ingredienser (4 pers.):600 g okseinderlår 2 løg 2 fed hvidløg 2 tomater 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. stødt koriander 1 tsk. paprika 1⁄2 tsk. stødt ingefær 1⁄2 tsk. stødt kanel 1⁄2 tsk. stødte nelliker 1⁄2 tsk. stødt kardemomme 1 tsk. salt 4 dl vand Tilbehør: rosiner, ristet kokosmel, mandler, mango chutney. Sådan gør du:Skær...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
600 g okseinderlår
2 løg
2 fed hvidløg
2 tomater
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. paprika
1⁄2 tsk. stødt ingefær
1⁄2 tsk. stødt kanel
1⁄2 tsk. stødte nelliker
1⁄2 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. salt
4 dl vand

Tilbehør: rosiner, ristet kokosmel, mandler, mango chutney.

Sådan gør du:
Skær kødet i tern og løgene i ringe. Brun kød og løg hver for sig og kom det i en gryde. Tilsæt knust hvidløg samt hakkede tomater. Bland krydderierne og kom dem ved. Hæld kogende vand over og lad det simre under låg, til kødet er mørt (ca. 40 min). Server med løse ris samt tilbehøret anrettet i små skåle.

Twitter Print

Mest læste artikler