Indisk kylling i krydret sauce

Ingredienser (4 pers.):5-6 hele kyllingelår2 store hakkede løg2 fed knust hvidløg2 cm friskrevet ingefær1⁄2 dl olie1 bdt. frisk koriander1⁄2 tsk. spidskommen1 tsk. paprika2 tsk. stødt koriander1 tsk. gurkemeje1⁄2 tsk. stærk stødt chili1 tsk. salt2 finthakkede tomater2 spsk. tomatpure1 lille dåse kokosmælk Tilbehør: basmati-ris, naanbrød og yoghurt Sådan gør du:Varm olien op i en stor gryde...

Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
5-6 hele kyllingelår
2 store hakkede løg
2 fed knust hvidløg
2 cm friskrevet ingefær
1⁄2 dl olie
1 bdt. frisk koriander
1⁄2 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
1⁄2 tsk. stærk stødt chili
1 tsk. salt
2 finthakkede tomater
2 spsk. tomatpure
1 lille dåse kokosmælk

Tilbehør: basmati-ris, naanbrød og yoghurt

Sådan gør du:
Varm olien op i en stor gryde og tilsæt spidskommen samt løg. Svits løgene, kom kyllingelårene ved og steg 3-4 min., til de er gyldne.Tilsæt hvidløg og ingefær. Rør rundt et par minutter, og kom resten af krydderierne ved. Steg endnu et par minutter under omrøring, så krydderierne blandes med kyllingen. Tilsæt tomaterne, steg 4-5 min., kom tomatpuré i, og steg et par minutter. Hæld 3-4 dl vand over, og lad retten simre under låg, indtil kyllingen er mør (i ca. 30 min.). Kom kokosmælk ved de sidste 5 min. Drys med lidt koriander.

Twitter Print

Mest læste artikler