Indiske kødboller i kokossauce

Ingredienser (4 pers.): 500 g hakket oksekød el. svinekød Olie til stegning 1⁄4 tsk. salt 1 stort hakket løg 1 fed knust hvidløg 1 tsk. indisk karry 1⁄4 tsk. paprika 1⁄2 tsk. stødt koriander 1⁄4 tsk. stærk stødt chili (kan udelades) 1⁄4 dl tomatpuré fra flaske 2 tsk. soja 1 lille ds. kokosmælk (165 ml)...
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
500 g hakket oksekød el. svinekød
Olie til stegning
1⁄4 tsk. salt
1 stort hakket løg
1 fed knust hvidløg
1 tsk. indisk karry
1⁄4 tsk. paprika
1⁄2 tsk. stødt koriander
1⁄4 tsk. stærk stødt chili (kan udelades)
1⁄4 dl tomatpuré fra flaske
2 tsk. soja
1 lille ds. kokosmælk (165 ml)

Sådan gør du:
Form kødet til små kødboller på størrelse med valnødder. Steg dem i lidt olie, til de er brune, og krydr med salt. Læg dem til side og steg løgene, til de begynder at tage farve. Kom hvidløg og krydderier og rist det et kort øjeblik. Tilsæt tomatpuré, soja og kødboller i egen saft. Varm det hele. Hæld kokosmælk over og lad simre under låg i 5 min. Tilsæt 1 dl vand og lad det simre i 15 min. mere. Server med ris, salat, yoghurt og brød.
Twitter Print

Mest læste artikler