Indonesisk kylling

Tegning: Suzanne Moffat4 pers. 1 kogt kylling1 peberfrugt i strimler2 bananer3-4 dl piskefløde1 fed knust hvidløg2 tsk. karry1 tsk. (red) sambal oelek1 dl sød mangochutneysalt Tilbehør: ris Pil kødet af den kogte kylling, og del det i lidt mindre stykker. Læg kylling, peberfrugter og skiver af banan skiftevis i lag i et smurt ovnfast fad....
Tegning: Suzanne Moffat
Tegning: Suzanne Moffat

4 pers.

1 kogt kylling
1 peberfrugt i strimler
2 bananer
3-4 dl piskefløde
1 fed knust hvidløg
2 tsk. karry
1 tsk. (red) sambal oelek
1 dl sød mangochutney
salt

Tilbehør: ris

Pil kødet af den kogte kylling, og del det i lidt mindre stykker. Læg kylling, peberfrugter og skiver af banan skiftevis i lag i et smurt ovnfast fad. Pisk fløden til let skum, og bland den med karry, hvidløg, sambal oelek, mangochutney samt salt. Fordel fløden over kyllingen og sæt fadet i ovnen ved 200° C i cirka 20 minutter. Server retten med løse ris.

Karna Lund Andersen, Gudhjem

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler