Islagkage

Illustrationer: Suzanne Moffat 6 pers. 1 færdigkøbt dessert-tærtebund1 pose makroner1 /2 dl portvin eller sherry1 /4 liter piskeflødevaniljesukker1 liter vaniljeis1 pose frosne bærMakronerne knuses og hældes ud på tærtebunden.Dryp portvin eller sherry over, og lad det trække. Skær isen i skiver, og læg den på tærtebunden. Pisk fløden, smag til med vaniljesukker. Kom flødeskum på...
Illustrationer: Suzanne Moffat Illustraition: Suzanne Moffat

6 pers.

1 færdigkøbt dessert-tærtebund
1 pose makroner
1 /2 dl portvin eller sherry
1 /4 liter piskefløde
vaniljesukker
1 liter vaniljeis
1 pose frosne bær

Makronerne knuses og hældes ud på tærtebunden.
Dryp portvin eller sherry over, og lad det trække. Skær isen i skiver, og læg den på tærtebunden. Pisk fløden, smag til med vaniljesukker. Kom flødeskum på isen, og pynt med bær.

Annette Tingleff, Dianalund

Mest læste artikler