Ispinde

6 stk. 1 banan300 g ananas fradåse eller 1⁄2 friskSaften fra en lime eller appelsin1⁄2 dl vand2 spsk. lys sirup eller honning Pynt: smeltet chokolade og kokos Findel alle ingredienserne i en blender, og fordel det i 6 ispindeforme.Sæt isene i fryseren, til de er helt frosne. Dyp toppen af isen i smeltet chokolade, og...

Illustration: Suzanne Moffat
6 stk.

1 banan
300 g ananas fra
dåse eller 1⁄2 frisk
Saften fra en lime eller appelsin
1⁄2 dl vand
2 spsk. lys sirup eller honning

Pynt: smeltet chokolade og kokos

Findel alle ingredienserne i en blender, og fordel det i 6 ispindeforme.
Sæt isene i fryseren, til de er helt frosne. Dyp toppen af isen i smeltet chokolade, og drys med kokos lige inden servering. Prøv også at erstatte halvdelen af ananassen med friske jordbær, og smag til med ekstra sukker (red).

Gitte Lynglund, Sindal

Mest læste artikler