200 g smuttede mandler
225 g kandiseret frugt
150 g hvedemel
25 g kakao
1/2 tsk.stødt anis
1/4 tsk. stødt koriander
1/4 tsk. stødt nellike
1 tsk. stødt kanel
300 g honning flormelis eller smeltet mørk chokolade
Rist mandlerne i ovnen, til de er gyldne, og hak dem i mindre stykker. Bland de hakkede mandler med frugt, hvedemel, kakao og krydderier. Varm forsigtigt honningen op til kogepunktet, og rør den i dejblandingen. Form dejen til en kugle, og tryk den flad. Beklæd en springform med bagepapir, og smør papiret med smeltet smør. Læg dejen i formen, og bag den midt i ovnen ved 175° i ca. 35 min.
Pak kagen ind i et viskestykke, og læg den til afkøling.
Drys kagen med flormelis, eller overtræk den med smeltet chokolade.
Kagen kan holde sig længe, så nyd den i små stykker til en kop god kaffe.