Italiensk cremet peber-tomatsuppe

Lækker italiensk tomatsuppe med et ekstra twist.

Ingredienser:

1 hakket løg
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
2 røde chili uden kerner
olivenolie
1 spsk. pesto med soltørret tomat eller tomattapenade
1 ds. hk. tomater
5 dl hønsebouillon
75 g mascarpone eller anden flødeost
salt, peber
100 g pasta fx puntalette
1 tsk.grøn pesto

Tilberedning:

Sautér løg, hakket hvidløg, peberfrugt og chili i tern i olivenolie i ca. 5 min. til de er møre. Tilsæt pesto, hakkede tomater og bouillon og lad suppen koge i 15 min.

Blend suppen med flødeost og smag til med salt og peber.

Tilsæt pasta kogt som anvist, kog op og server suppen rygende varm – eventuelt med pesto eller creme fraiche på toppen.

Twitter Print

Mest læste artikler