Italienske grønne frikadeller

  I bogen Moderne italienske retter introducerer Sandra Pugliese læserne for sund og enkel italiensk madlavning med alt fra antipasta til lækre lammeretter, grønne frikadeller og uimodståelige desserter. Moderne italienske retter af Sandra Pugliese, Politikens Forlag, 240 sider, 250 kroner. Ingredienser:200 g lyndampet broccoli (10-20 sek.)450 g hakket kylling3 små finthakkede skalotteløg3 spsk. frisk, finthakket...
 


Foto fra bogenI bogen Moderne italienske retter introducerer Sandra Pugliese læserne for sund og enkel italiensk madlavning med alt fra antipasta til lækre lammeretter, grønne frikadeller og uimodståelige desserter. Moderne italienske retter af Sandra Pugliese, Politikens Forlag, 240 sider, 250 kroner.

Ingredienser:
200 g lyndampet broccoli (10-20 sek.)
450 g hakket kylling
3 små finthakkede skalotteløg
3 spsk. frisk, finthakket salvie
½ spsk. frisk timian (blade)
1-1½ tsk. havsalt
Kværnet hvid eller sort peber
1 æg
1-2 spsk. piskefløde
Olivenolie til stegning

Sådan gør du:
Hak broccoli groft. Bland alle ingredienser sammen. Form frikadellerne, og steg dem i olien i 3-5 minutter på hver side.

Twitter Print

Mest læste artikler