
8 venø-steaks (el. meget tynde kalveschnitzler)
salt og peber
8 skiver luft- tørret skinke
8 tsk. grøn pesto
1 pose frisk mozzarella
olivenolie
2 dl marsala
2-3 dl kalvebouillon
250 g cherry- tomater
ciabattabrød
Pesto til brødet
1 bdt. frisk basilikum el. 1 stor håndfuld rucolasalat
Sådan gør du:
Krydr kødet med salt og peber, læg en skive skinke på hver, og smør med pesto. Skær osten i 4 skiver og halver dem på langs. Læg et stykke ost på hver og rul kødet sammen omkring osten. Luk med en kødnål.
Brun rullerne i olivenolie ved god varme. Hæld marsala over, og lad det bruse godt op.
Hæld så kalvebouillonen ved, og lad rullerne simre i skyen i ca. 10 min. afhængigt af tykkelse.
Halvér tomaterne og steg dem ved god varme evt. på en grillpande.
Skær brødet i skiver, rist det og smør med grøn pesto. Anret kødrullerne på tallerkenerne, hæld sauce over og pynt med tomater og basilikum eller rucolasalat.
Server brødene til evt. sammen med pasta eller stegte kartofler.