Jannets wokgryde

Jeannets wokgryde (4 pers.)500 g kalkunbryst i ternfintsnittede grøntsager (fx en frossen wokblanding)Marinade:6 spsk. balsamico-eddike8 spsk. olie2 tsk. dijonsennep2 tsk. karrysalt, peber1 hakket løg2 spsk. vandSkær kalkunbrystet i tern. Bland delene til marinaden, og rør dem godt sammen. Læg kalkunternene i marinaden i min. 30 min., men gerne natten over. (Brug evt. en frysepose, du…

Jeannets wokgryde Illustration: Suzanne Moffat
(4 pers.)

500 g kalkunbryst i tern
fintsnittede grøntsager (fx en frossen wokblanding)

Marinade:
6 spsk. balsamico-eddike
8 spsk. olie
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. karry
salt, peber
1 hakket løg
2 spsk. vand

Skær kalkunbrystet i tern. Bland delene til marinaden, og rør dem godt sammen. Læg kalkunternene i marinaden i min. 30 min., men gerne natten over. (Brug evt. en frysepose, du binder knude på, så er det let at blande marinade og kød, red.) Lynsteg kødet i lidt olie ad 2 gange.Tag kødet op, og læg det til side. Steg grøntsagerne, og tilsæt til sidst kødet. Server med løse ris og flutes.

Jeannet Martinsen, Skibby

Mest læste artikler