Jensens hverdagsuppe

Jensens hverdagssuppe4 pers. 2 store løg2-3 porrer2-3 spsk. olie11⁄2-2 liter bouillon1 tsk. basilikum125 g spaghetti11⁄2 dl tomatpuré11⁄2 dl piskeflødeSalt, peber Tilbehør: revet ost og brød Skær løgene i tynde skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Svits begge dele i olie, og tilsæt bouillon og basilikum. Bring suppen i kog, og tilsæt spaghetti i...

Jensens hverdagssuppe
4 pers. Illustration: Suzanne Moffat2 store løg
2-3 porrer
2-3 spsk. olie
11⁄2-2 liter bouillon
1 tsk. basilikum
125 g spaghetti
11⁄2 dl tomatpuré
11⁄2 dl piskefløde
Salt, peber

Tilbehør: revet ost og brød

Skær løgene i tynde skiver. Rens porrerne, og skær dem i skiver. Svits begge dele i olie, og tilsæt bouillon og basilikum. Bring suppen i kog, og tilsæt spaghetti i mindre stykker.
Lad suppen koge cirka 10 min., kom tomatpuré samt fløde i suppen, kog op, og smag til med salt og peber. Server med revet ost og brød.

Carsten Møller Jensen, Aabybro

Mest læste artikler