Kalkunbryst i appelsin

Ingredienser (4 pers.):ca. 1 kg kalkunbryst ca. 4 dl appelsinjuice 10-12 soltørrede tomater 1/2 l fløde, evt. halvt mælk 3 terninger grøntsagsbouillon med krydderurter 1 grøn peber 1 rød peber Sådan gør du:Kødet skæres i tern eller tynde skiver og kommes i et ildfast fad. Appelsinjuice, soltørrede tomater i tern, fløde og grøntsagsterninger simrer 10...
Tegning: Suzanne MoffatIngredienser (4 pers.):
ca. 1 kg kalkunbryst
ca. 4 dl appelsinjuice
10-12 soltørrede tomater
1/2 l fløde, evt. halvt mælk
3 terninger grøntsagsbouillon med krydderurter
1 grøn peber
1 rød peber

Sådan gør du:
Kødet skæres i tern eller tynde skiver og kommes i et ildfast fad. Appelsinjuice, soltørrede tomater i tern, fløde og grøntsagsterninger simrer 10 min. i en gryde. Peberfrugterne skæres i tern og drysses over kødet. Saucen hældes over. Sæt fadet i ovnen i ca. 1 time ved 200º. Server med ris, pasta eller kartofler.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler