Kalkunbryst med gulerod

(4 pers.)Ingredienser:1 kalkunbryst på ca. 700 g salt, peber 125 g frisk mozzarella i skiver 3/4 kg gulerødder olivenolie 6 små skalotteløg eller små rødløg 150 g bacon 2 fed hvidløg 1 dl hønsebouillon salt, peber 1 bdt. hakket persille 1 pose rucolasalat Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, dæk...


(4 pers.)

Ingredienser:

  • 1 kalkunbryst på ca. 700 g
  • salt, peber
  • 125 g frisk mozzarella i skiver
  • 3/4 kg gulerødder
  • olivenolie
  • 6 små skalotteløg eller små rødløg
  • 150 g bacon
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl hønsebouillon
  • salt, peber
  • 1 bdt. hakket persille
  • 1 pose rucolasalat

Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, dæk med mozzarella, og sæt det i ovnen i ca. 40 min. ved 175°.
Skræl gulerødderne, og halvér dem på langs. Sautér kvarte skalotteløg, bacon i strimler og hakket hvidløg i olivenolie, til løgene er klare. Tilsæt gulerødderne, hæld bouillon ved, krydr med salt og peber, og kom det i et ovnfast fad. Dæk med folie, og sæt det i ovnen ca. 30 min.

Skær kalkunbrystet i skiver, og server det sammen med gulerødderne drysset med hakket persille samt rucolasalat. Giv brød eller pasta til.

 

Mest læste artikler