(4 pers.)
Ingredienser:
- 1 kalkunbryst på ca. 700 g
- salt, peber
- 125 g frisk mozzarella i skiver
- 3/4 kg gulerødder
- olivenolie
- 6 små skalotteløg eller små rødløg
- 150 g bacon
- 2 fed hvidløg
- 1 dl hønsebouillon
- salt, peber
- 1 bdt. hakket persille
- 1 pose rucolasalat
Læg kalkunbrystet i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, dæk med mozzarella, og sæt det i ovnen i ca. 40 min. ved 175°.
Skræl gulerødderne, og halvér dem på langs. Sautér kvarte skalotteløg, bacon i strimler og hakket hvidløg i olivenolie, til løgene er klare. Tilsæt gulerødderne, hæld bouillon ved, krydr med salt og peber, og kom det i et ovnfast fad. Dæk med folie, og sæt det i ovnen ca. 30 min.
Skær kalkunbrystet i skiver, og server det sammen med gulerødderne drysset med hakket persille samt rucolasalat. Giv brød eller pasta til.