Kanelfingre med chokoladespidser

Lidt lækkert til eftermiddagskaffen eller en lille snack til at stille lækkersulten.Ingredienser:(40 stk.)2 æg str. L250 g sukker2 tsk. stødt kanel250 g hvedemel1⁄2 tsk. hjortetaksalt1 spsk. smør100 g mørk chokolade Pisk æg, sukker og kanel skummende og luftigt. Rør hvedemel og hjortetaksalt i dejen og dernæst blødt smør.Tril dejen til lange tynde pølser, skær dem...

Foto: Marianne BjerreLidt lækkert til eftermiddagskaffen eller en lille snack til at stille lækkersulten.

Ingredienser:
(40 stk.)
2 æg str. L
250 g sukker
2 tsk. stødt kanel
250 g hvedemel
1⁄2 tsk. hjortetaksalt
1 spsk. smør
100 g mørk chokolade

Pisk æg, sukker og kanel skummende og luftigt. Rør hvedemel og hjortetaksalt i dejen og dernæst blødt smør.
Tril dejen til lange tynde pølser, skær dem i mindre stykker, og læg dem med afstand på en bageplade. Bag 8-9 min. ved 200°, og læg dem til afkøling på en bagerist.

Dyp spidsen af kagen i smeltet chokolade, og opbevar kagerne i en kagedåse. Servér med varm chokolade lavet af god mørk chokolade og varm mælk. Kom evt. lidt spiritus i.

Af Gitte Heidi Rasmussen

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler