Karbonader med tartarsauce

500 g flæskefars 2 skiver finthakket bacon 1 spsk. kapers 1 finthakket løg 1 finthakket hvidløg 2 spsk. god sojasauce evt. 1 spsk. kartoffelmel. Tartarsauce: 2,5 dl cremefraiche 18 pct. 2 spsk. finthakket grøn agurk 2 spsk. finthakket syltet drueagurk 2 spsk. kapers 1 spsk. fransk sennep 1 lille finthakket løg Evt. knust hvidløg. Tilbehør:...


500 g flæskefars
2 skiver finthakket bacon
1 spsk. kapers
1 finthakket løg
1 finthakket hvidløg
2 spsk. god sojasauce
evt. 1 spsk. kartoffelmel.

Tartarsauce:

2,5 dl cremefraiche 18 pct.
2 spsk. finthakket grøn agurk
2 spsk. finthakket syltet drueagurk
2 spsk. kapers
1 spsk. fransk sennep
1 lille finthakket løg
Evt. knust hvidløg.

Tilbehør:
(Kogte eller bagte kartofler, en god salat eller fine ærter samt flutes/brød, red.).

Ingredienserne til farsen æltes sammen og smages til med peber. Farsen formes til 4 karbonader, som steges i smør 4-6 min. på hver side (eller til de er akkurat stegte afhængigt af tykkelsen. Lad dem hvile i ca. 5-10 min., red.). Ingredienserne til tartarsaucen røres sammen og smages til med peber (og evt. salt, en anelse sukker og måske mere sennep fx almindelig sennep, red.). Serveres med tilbehøret.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler