500 g flæskefars
2 skiver finthakket bacon
1 spsk. kapers
1 finthakket løg
1 finthakket hvidløg
2 spsk. god sojasauce
evt. 1 spsk. kartoffelmel.
Tartarsauce:
2,5 dl cremefraiche 18 pct.
2 spsk. finthakket grøn agurk
2 spsk. finthakket syltet drueagurk
2 spsk. kapers
1 spsk. fransk sennep
1 lille finthakket løg
Evt. knust hvidløg.
Tilbehør:
(Kogte eller bagte kartofler, en god salat eller fine ærter samt flute
Ingredienserne til farsen æltes sammen og smages til med peber. Farsen formes til 4 karbonader, som steges i smør 4-6 min. på hver side (eller til de er akkurat stegte afhængigt af tykkelsen. Lad dem hvile i ca. 5-10 min., red.). Ingredienserne til tartarsaucen røres sammen og smages til med peber (og evt. salt, en anelse sukker og måske mere sennep fx almindelig sennep, red.). Serveres med tilbehøret.