Karry-kylling med æbler & mandler

Kylling i karry med et ekstra pift.

Ingredienser:
1 hel kylling
olie til bruning
1-2 spsk. karrypasta (gerne Tikka Masala)
1 ds. kokosmælk (400 ml)
2-3 dl hønsebouillon
2 løg
2-3 tomater
2-3 æbler
1 dl smuttede mandler og cashewnødder
salt, peber
koriander

Tilberedning:
Parter kyllingen i 8 lige store stykker. Brun kyllingen i lidt olie i en stegegryde.Tilsæt karry og rist det et par minutter.
Kom kokosmælk, bouillon og løg i kvarter ved, og lad kyllingen simre under låg i 25 min. Skær tomater og æbler i grove tern og kom dem i gryden sammen med mandler og nødder.
Kog endnu 10-15 min., til kyllingen er gennemstegt, og smag til med salt og peber. Drys godt med koriander og server med ris.

Mest læste artikler