Karryfisk med spidskål

600 g mørksej 2 rødløg 2 dl bouillon (grønsags- eller fiske-) 1 spsk. olie 2-3 tsk. karrypasta (rød karrypasta eller Penang)Æægnudler (4 plader eller ca. 335 g) 1 spidskål. Dressing: 2 spsk. kogende vand 2 tsk. rørsukker 1 finthakket Skalotteløg 4 spsk. hvidvinseddike 2 tsk. kapers 1/2 tsk. Codal sennepspulverSsalt og peberHakket persille. Kog ægnudlerne...
Twitter Print

600 g mørksej
2 rødløg
2 dl bouillon (grønsags- eller fiske-)

1 spsk. olie
2-3 tsk. karrypasta (rød karrypasta eller
Penang)
Æægnudler (4 plader eller ca. 335 g)
1 spidskål.

Dressing:
2 spsk. kogende vand
2 tsk. rørsukker
1 finthakket
Skalotteløg
4 spsk. hvidvinseddike
2 tsk. kapers
1/2 tsk. Codal sennepspulver
Ssalt og peber
Hakket persille.

Kog ægnudlerne efter anvisningen på pakken. Skær fisken i passende – ikke for små – stykker. Skær rødløget i både. Varm olien op i en wok eller pande, tilsæt karrypasta, fisk og løg. Svits fisken et par minutter, og tilsæt bouillon. Så snart fisken er mør, tages den op og holdes varm. Ægnudlerne kommes i wokken og varmes op. Del spidskålen i 4 stykker, og fjern den grove nederste stok. Kog stykkerne i lidt saltet vand i ca. 5 min.

Dressing:
Bland det kogende vand med sukker, og rør resten af
ingredienserne i. Anret ægnudler, løg og fisk på 4 varme
tallerkener sammen med spidskålen, der overhældes med dressing.

Twitter Print

Mest læste artikler