Karrykartofler

En dejlig vegetarret serveret med godt brød. Også dejlig som tilbehør til diverse kød, fjerkræ og fiskeretter (red.). 4 store kartofler, 2 gulerødder, 2 pastinakker, 2 fed hvidløg, 2 spsk olie, 1 spsk karry (afhængig af hvor stærk den er, red.), 3 – 4 dl vand, 2 bananer, 1- 2 dl kokosmel. Skræl og skær...
Twitter Print

En dejlig vegetarret serveret med godt brød. Også dejlig som tilbehør til diverse kød, fjerkræ og fiskeretter (red.).

4 store kartofler, 2 gulerødder, 2 pastinakker, 2 fed hvidløg, 2 spsk olie, 1 spsk karry (afhængig af hvor stærk den er, red.), 3 – 4 dl vand, 2 bananer, 1- 2 dl kokosmel.

Skræl og skær kartofler, pastinakker, gulerødder i skiver. Hak løgene og snit hvidløgsfedene fint. Svits løg og hvidløg i olien sammen med karry. Efter nogle minutter tilsættes kartofler, pastinakker og gulerødder. Tilsæt vand og lad retten snurre under låg 15-20 min. til grøntsagerne er akkurat møre. Vend de skivede bananer i og server retten drysset med kokosmel. 

 

Twitter Print

Mest læste artikler