4 store kartofler, 2 gulerødder, 2 pastinakker, 2 fed hvidløg, 2 spsk olie, 1 spsk karry (afhængig af hvor stærk den er, red.), 3 – 4 dl vand, 2 bananer, 1- 2 dl kokosmel.
Skræl og skær kartofler, pastin
En dejlig vegetarret serveret med godt brød. Også dejlig som tilbehør til diverse kød, fjerkræ og fiskeretter (red.). 4 store kartofler, 2 gulerødder, 2 pastinakker, 2 fed hvidløg, 2 spsk olie, 1 spsk karry (afhængig af hvor stærk den er, red.), 3 - 4 dl vand, 2 bananer, 1- 2 dl kokosmel. Skræl og skær…
4 store kartofler, 2 gulerødder, 2 pastinakker, 2 fed hvidløg, 2 spsk olie, 1 spsk karry (afhængig af hvor stærk den er, red.), 3 – 4 dl vand, 2 bananer, 1- 2 dl kokosmel.
Skræl og skær kartofler, pastin