Karrymørbrad

Ingredienser (6 pers.):2-3 mørbrad 1 glas syltede løg 1 bk. champignoner 2 spsk. rosiner 1/2 liter madlavningsfløde karry efter smag Salt og peber Vand el. bouillon Pynt 25-30 g mandler 6 syltede halve abrikoser fra dåse 2 tomater Sådan gør du:Skær kødet i passende stykker, bank dem let og brun dem i margarine tilsat karry....
Illustration: Suzanne MoffatIngredienser (6 pers.):
2-3 mørbrad
1 glas syltede løg
1 bk. champignoner
2 spsk. rosiner
1/2 liter madlavningsfløde
karry efter smag
Salt og peber
Vand el. bouillon

Pynt
25-30 g mandler
6 syltede halve abrikoser fra dåse
2 tomater

Sådan gør du:
Skær kødet i passende stykker, bank dem let og brun dem i margarine tilsat karry. Tilsæt halve champignoner og syltede løg og steg et kort øjeblik. Hæld lidt vand eller bouillon samt fløde ved, så kødet dækkes halvt. Kom rosiner i og smag til med karry, salt og peber. Lad det simre 30 min. under låg. Pynt med abrikoser, tomatbåde og mandler og server med ris og salat.

Twitter Print

Mest læste artikler