Karrysuppe med lam og kikærter

100 g tørrede kikærter 300 g lammekød i små tern 1-2 spsk. hot currypaste olie 2 hakkede løg 1 lille aubergine 1 lille squash 1 ds. flåede hakkede tomater 3/4 liter lamme- eller hønsebouillon salt og peber 1 bdt. frisk mynte Start dagen før med at lægge kikærterne i blød natten over. Svits kødet i...
Twitter Print


100 g tørrede kikærter
300 g lammekød i små tern

1-2 spsk. hot currypaste
olie
2 hakkede løg
1 lille aubergine
1 lille squash
1 ds. flåede hakkede tomater
3/4 liter lamme- eller hønsebouillon
salt og peber
1 bdt. frisk mynte

Start dagen før med at lægge kikærterne i blød natten over. Svits kødet i olien i en gryde sammen med currypaste. Tilsæt så de hakkede løg samt aubergine og squash skåret i små tern, og svits endnu nogle minutter. Kom kikærter, tomat og bouillon ved, og lad suppen koge 30 min. for svag varme under låg. Smag til med salt og peber, og server suppen rygende varm med et drys af hakket mynte. Focacciabrød bagt med knust koriander smager forrygende til.

Twitter Print

Mest læste artikler