Kartoffelkage

Ingredienser:4 æg60 g sukker60 g hakkede hasselnøddersaften fra 1 citron125 g fintrevne kartoflerPynt1/4 l piskeflødehindbær- eller solbærmarmeladeSådan gør du:Del æggene. Pisk æggeblommer og sukker skummende. Rør nødder og citronsaft i og vend dernæst kartoflerne i. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Kom dejen i en smurt springform (22 cm i diameter). Bag…


Illustrationer: Suzanne MoffatIngredienser:
4 æg
60 g sukker
60 g hakkede hasselnødder
saften fra 1 citron
125 g fintrevne kartofler

Pynt
1/4 l piskefløde
hindbær- eller solbærmarmelade

Sådan gør du:
Del æggene. Pisk æggeblommer og sukker skummende. Rør nødder og citronsaft i og vend dernæst kartoflerne i. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Kom dejen i en smurt springform (22 cm i diameter). Bag kagen 20 min. ved 200º, skru dernæst ned til 150º og bag i yderligere 10 min. Smør den afkølede kage med marmelade og pynt med flødeskum og evt. lidt hakkede nødder.

Mest læste artikler